• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

SP60 GNSS vevő

2015.07.24.

Összehasonlít

Kommunikáció: Bluetooth, Long Range Bluetooth, URH, L-band
Speciális tulajdonságok: CenterPoint RTX korrekció, Lopásvédelem, GPS árbocba rejthető URH antenna
Csatornák száma:240
Támogatott GNSS rendszerek:GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS, SBAS
Támogatott adatformátumok:ATOM, CMR, CMR+, RTCM 2.1, 2.3, 3.0, 3.1 és 3.2 (beleértve az MSM is), CMRx és sCMRx (csak rover üzemmódban)
Kommunikáció:Bluetooth, Long Range Bluetooth, URH, L-band
Vízszintes pontosság (SBAS / RTK üzemmódban):8 mm + 1 ppm
Függőleges pontosság (SBAS / RTK üzemmódban):15 mm + 1 ppm
Speciális tulajdonságok:CenterPoint RTX korrekció, Lopásvédelem, GPS árbocba rejthető URH antenna

Kombinálva az egyedi, minden-jelet-követő és feldolgozó, GNSS-alapú Z-Blade technológiát, és az L-band vételével kapott, műholdas CenterPoint® RTX korrekciós szolgáltatást, az SP60 készülék egy olyan eszközzé válik, ami szinte minden körülmények között, a világ bármely pontján képes megbízható mérést a lehető legjobb pontossággal biztosítani.

ErdőbenErdőbenÉpítetkezésenÉpítkezésen


Teljes körű bővíthetőség és sokoldalúság, ez az SP60 legfőbb jellemzője. A vevő alkalmas eszköze lehet bármilyen felmérési feladatnak, hiszen skálázható egészen az egyszerű egyfrekvenciás (L1) GPS alapú utó-feldolgozásos megoldástól a kétfrekvenciás, GNSS alapú hálózati RTK roverig. Mindezen felül magában foglalja a forradalmi Long Range Bluetooth technológiát is, amellyel így új távlatok nyílnak a felmérést végzők számára.

Long Range Bluetooth

A Bluetooth-os vezeték nélküli kommunikáció, ezen újítása mintegy rádió kapcsolatként használható, bázis és rover között pár száz méteres távolságon belül, ezáltal a kis helyszínes felmérések igen vonzó megoldása lehet. Kezelése könnyebb és működtetése is egyszerűbb az URH rádiós megoldásnál, és nem utolsó sorban, nincs engedélyhez kötve, így egy gyors és idő hatékony kiépítési módja lehet a rövid távolságú bázis-rover párnak.

Levédetett URH Antenna modulÁrbocba rejthető URH antennaÁrbocba rejthető
URH antenna

A szabadalmaztatott, rúdba rejthető URH antenna megnöveli a rádió alapú RTK teljesítményét, ugyanakkor védelmet is nyújt egyszerre. Az itt említett főbb fejlesztések teszik az SP60 GNSS vevőnket egyedivé és hatékonnyá!

Terepi szoftverek

A Spectra Precision Survey Pro vagy FAST Survey terepi szoftverekkel a több műholdrendszerrel dolgozó munkafolyamatok könnyen kezelhetővé, mégis hatékonnyá válnak, a felmérőnek már csak annyi a feladata, hogy elvégezze azokat. A Spectra Precision Survey Office szoftver egy teljes értékű asztali portfoliót kínál a mért adatok feldolgozására, illetve a Spectra Precision Central felhő alapú fájlkezelése, egy átlátható csatornát biztosít az adatok cseréjéhez és kezeléséhez.

Az SP60 és a Spectra Precision legfejlettebb, és legellenállóbb terepi adatgyűjtőit ötvözve, egy mindenre kiterjedő, hihetetlenül hatékony megoldáshoz jutunk!