• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

GPS-GIS Termékfelelősök

Érsek Ákos:

Mobil: +36/20/961-1818

E-mail: aersek@gpscom.huPap Krisztián:

Mobil: +36/20/237-1469

E-mail: kpap@gpscom.hu

Tovább

Spectra Precision SP20

2018.09.10.

Összehasonlít

Csatornák száma:240
Támogatott GNSS rendszerek:GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, QZSS, SBAS
Kommunikáció:Bluetooth, 4G, L-band, WiFi
Vízszintes pontosság (SBAS / RTK üzemmódban):SBAS: < 50cm; DGPS: < 25cm; RTK <1cm
Méret:295 x 120 x 45mm
Súly:850g

A Spectra Precision új, kényelmes és választható pontossággal érkező GNSS kézi vevője: SP20. A Spectra Precision SP20 métertől centiméteres pontosságig skálázható, utólagosan is, így nincs szükség új eszközre ha később nagyobb pontosságot szeretne!

Az új fejlesztésű Spectra alkalmazásoknak köszönhetően, a készülék fényképezőgép lencséje optikai vetítőként használható a kézi, terepi mérésnél.

Új fényképező támogatatott pontmérés és pont kitűzés

Terepálló és könnyű SP20 kezelése egyszerű, mégis nagy pontosságra képes. Mind a kataszteri, építkezési és térképezési felmérések, mind a térinformatikai adatgyűjés és adatellenőrzés, illetve terepi adatbázisok karbantartása számára megfelelő választás.

Az 5.3" képátló és a képernyő élénk megjelenítési képességének köszönhetően pontos, 2D, kézi adatgyűjtést valósíthat meg. A készülékbe épített magas szintű pontosságot, egy GPS rúd (monopole) segítségével felmérési szintű 3D mérésre is használhatja.

GPS rúd biztosítja a felszíni pozíciónkatGPS rúd biztosítja a felszíni pozíciónkat


Függetlenül a terepi munka jellegétől, a könnyen kezelhető SP20 kézi vevővel megbízható, nagypontosságú eredményeket érhet el.

Jellemzők & Előnyök

· Beépített Nagy Pontosságú GNSS
· Kényelmes kialakítás
· Android OS
· Megnövelt Kézi vevő pontosság

Kapcsolódó termékek

SPGA GNSS antenna

PRECÍZ ÉS STRAPABÍRÓ MILLIMÉTER ALATTI PONTOSSÁG Fejlett technológiai megoldásaival csökkenti a többutas jelterjedést (multipath), az égbolton alacsonyan haladó műholdak jelvételében kimagaslóan teljesít és milliméter alatti fázis centrum számítást biztosít.