• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

TruPulse Lézeres Távolságmérők

TruPulse 200 / B lézeres távolságmérő

A TruPulse 200 modellel könnyedén mérhet távolságot és magasságot, a 7x-es nagyítású optikának köszönhetően. A célkereszt kijelzőjén megjelenő mérési adatokat soros kimeneten is kiolvashatja a műszerből.

TruPulse 360 / B lézeres távolságmérő

A TruPulse 360 modellel könnyedén mérhet távolságot, magasságot és azimutot a 7x-es nagyítású optikának köszönhetően. A célkereszt kijelzőjén megjelenő mérési adatokat soros kimeneten is kiolvashatja a műszerből.

Optikai Termékfelelősök

Érsek Ákos:

Mobil: +36/20/961-1818

E-mail: aersek@gpscom.huPap Krisztián:

Mobil: +36/20/237-1469

E-mail: kpap@gpscom.hu

Tovább

Ellenálló, sokoldalú FOCUS 8 mérőállomás

2014.08.07.

Összehasonlít

Távolságmérés (Prizma nélkül):2"(KGC18%)// JÓfeltételek 350m/ NORMÁLfeltételek 250m/ NEHÉZfeltételek 200m 2"(KGC90%)// JÓfeltételek 500m/ NORMÁLfeltételek 400m/ NEHÉZfeltételek 250m 5"(KGC18%)// JÓfeltételek 280m/ NORMÁLfeltételek 250m/ NEHÉZfeltételek 200m 5"(KGC90%)// JÓfeltételek 500m/ NORMÁLfeltételek 500m/ NEHÉZfeltételek 300m
Távolságmérés (Prizmával):2"/ 1,5m-3 000m; 5"/ 1,5m-5 000m
Szögmérés:2" / 0,6mgon; 5" / 1,5mgon
Kompenzátor:Kéttengelyes
Kezelő:Kétkezelős; I. kezelő: QVGA, 16bit szines TFT LCD, háttérfény (320x240pix); II. kezelő: graf. LCD, háttérfény (128x64pix)
Fedélzeti szoftver:Survey Basic, Survey Pro, Layout Pro (választható)
Belső memória:128 MB RAM, 1 GB Flash
Robot / Mechanikus:Mechanikus
Üzemidő:2"Foly.táv/szögmér(12óra) Félpercenként táv/szögmér(26óra) Foly.szögmérés(28óra) 5"Foly.táv/szögmér(7,5óra)Félpercenként táv/szögmér(16óra) Foly.szögmérés(20óra) (üzem közben cserélhető)
Súly:2" Fő egység: 3,9kg; 5" Fő egység: 3,8kg (akkumulátor nélkül)
Kommunikáció:USB csatlakozás; 1x RS-232C (soros); Bluetooth (külső adatgyűjtővel)
Speciális tulajdonságok:Lumi Guide (kitűzést segítő fények)

A Spectra Precision® FOCUS®8 mérőállomással az Ön számára is elérhetővé válnak a Windows CE operációs rendszer és a világszínvonalú Spectra Precision Survey Pro terepi szoftver által nyújtott előnyök, ehhez társulnak még a tiszta képet biztosító minőségi optika, az elegáns formatervezés és a magas szintű alkatrészek, amelyekre a földmérési munkához szükség lehet.

Ellenálló, strapabíró FOCUS 8Ellenálló, strapabíró
FOCUS 8
A FOCUS 8 mérőállomásba előretelepített, könnyen használható Survey Pro szoftverrel, és a készülékbe épített nagy kijelzővel együtt az adatok kezelése is egyszerű.

A beépített érintőképernyő növeli a munkafolyamat sebességét, a különböző menük és szoftver üzemmódok által lehetővé téve a gyors, mindennapos adatkezelést. A Windows CE operációs rendszer egy teljes alfanumerikus, felugró billentyűzetet biztosít, segítve ezzel a felhasználót a gyors és pontos adatbevitelben.

Ellenálló kivitelének köszönhetően sokféle munkaterületen használható, bármilyen por, kosz és időjárási viszony mellett. A nagy grafikus kijelző különböző betűméret, vagy ikon beállítását teszi lehetővé. A felugró menük alkalmazásával, pedig a telepített szoftverrendszer kezelése válik könnyen tanulhatóvá, biztosítva így a legnagyobb hatékonyságot.


Használjon FOCUS 8 mérőállomást, hogy megbízható geodéziai méréseket és kitűzéseket végezzen, majd biztonságosan mentse el azok adatait. Ez a mérési megoldás az alábbi fő tulajdonságokat tartalmazza:

  • Gyors kódolás: villámgyors tulajdonság kódoláshoz
  • CoGo: terepi számításokhoz
  • Gyors mérés: állítsa be a billentyűket az egy gombnyomásos méréshez

Mindegyik FOCUS 8 modell támogatja a Bluetooth kommunikációt külső adatgyűjtőkkel. Emellett alapfelszereltség a hagyományos optikai vetítő, amely lézervetítővé fejleszthető. Adatai mozgatása, pedig gyorsan és könnyen megoldható egy USB memória segítségével.

1. A fehér tárgyak magas visszaverési értékkel rendelkeznek (KGC 90%). A méréstávolság változhat a célpontoktól és a mérés körülményeitől


Kapcsolódó anyagok

Lumi Guide (Kitűzőfény)

Használatával a figuráns a műszerrel egyvonalba tud állni a mérőállomás kezelőjének utasításai nélkül. Különösen hasznos ez a funkció a kitűzés során, hiszen a figuráns vonalba állása után már csak a távolság és magasság eltérést kell megmérni. Tovább