• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

TruPulse Lézeres Távolságmérők

TruPulse 200 / B lézeres távolságmérő

A TruPulse 200 modellel könnyedén mérhet távolságot és magasságot, a 7x-es nagyítású optikának köszönhetően. A célkereszt kijelzőjén megjelenő mérési adatokat soros kimeneten is kiolvashatja a műszerből.

TruPulse 360 / B lézeres távolságmérő

A TruPulse 360 modellel könnyedén mérhet távolságot, magasságot és azimutot a 7x-es nagyítású optikának köszönhetően. A célkereszt kijelzőjén megjelenő mérési adatokat soros kimeneten is kiolvashatja a műszerből.

Optikai Termékfelelősök

Érsek Ákos:

Mobil: +36/20/961-1818

E-mail: aersek@gpscom.hu

Tovább

Spectra Precision FOCUS 35

2014.07.28.

Összehasonlít

Távolságmérés (Prizma nélkül):KGC18%// JÓfeltételek 400m/ NORMÁLfeltételek 350m/ NEHÉZfeltételek 300m KGC90%// JÓfeltételek 800m/ NORMÁLfeltételek 600m/ NEHÉZfeltételek 400m
Távolságmérés (Prizmával):Egyes prizma(1,5-4 000m) Hármas prizma(1,5-7 000m) 60mm-es fólia(300m)
Szögmérés:1" / 0,3mgon; 2" / 0,6mgon; 3" / 1,0mgon; 5" / 1,5mgon
Kompenzátor:Kéttengelyes
Kezelő:Kétkezelős; I. kezelő: QVGA, TFT érintő, háttérfény (320x240pix); II. kezelő: 6 soros monokróm, háttérfény (96x49pix)
Fedélzeti szoftver:Survey Basic, Survey Pro, Layout Pro (választható)
Belső memória:128 MB RAM, 1 GB Flash
Robot / Mechanikus:StepDrive / LockNGo / Robot
Üzemidő:~ 6 óra akkumulátoronként; üzem közben cserélhető
Súly:Műszertest: 5,0kg; Műszertalp: 0,7kg; Akkumulátor: 0,3kg
Kommunikáció:USB csatlakozás és táp; Bluetooth (külső adatgyűjtővel); 2,4 GHz rádió (külső adatgyűjtővel)
Speciális tulajdonságok:GeoLockTM (GPS alapú prizmára fordulás); 2,4GHz rádió kapcsolat Adatgyűjtővel; Prizmarúdról irányítható

A FOCUS 35 robot-mérőállomás méréssebességét és pontos beállítását a szabadalmaztatott StepDrive™ technológia biztosítja, ami a vízszintes és függőleges mozgatást irányítja, így nincs szükség hagyományos irányító csavarokra. A FOCUS 35 RX meghosszabbított üzemidejű modellek piacvezető akkumulátor élettartammal rendelkeznek.

A FOCUS 35 mérőállomás 1”, 2”, 3” vagy 5” szögpontossággal is választható, és egy készülékbe épített Windows CE érintőképernyőn, a Spectra Precision Survey Pro™ terepi szoftverével kezelhető. A FOCUS 35 mérőállomás Spectra Precision Ranger™, Nomad™ vagy T41® adatgyűjtővel kívülről is irányítható, szintén a Survey Pro terepi szoftver, a Spectra Precision Layout Pro vagy FAST Survey futtatásával.

Mindegyik robot eszköz tartalmazza:

  • a motorikus mozgató rendszert
  • a követő érzékelőt, hogy a prizma árbocot és a prizmát követhesse
  • a kommunikációs kapcsolatot a készülék és a prizmabot között

A FOCUS 35 robot-mérőállomás mérési sebességét és pontos beállítását a szabadalmaztatott StepDrive™ technológia biztosítja. A StepDrive kezeli a vízszintes és függőleges irányítómotorok mozgatását, így nincs szükség hagyományos irányítócsavarokra. A motorikus mozgatásnak köszönhetően pontos és megismételhető a szögmérés. Ennek eredménye a gyors és megbízható mérés, ami jelentősen megnöveli a kitűzési munka hatékonyságát.

Az RX és LockNGo™ FOCUS 35 robot-mérőállomás modellek már rendelkeznek követő szenzorral, ami a LockNGo technológiát használja. A készülék így képes folyamatosan követni a prizmát. A LockNGo módszer előnye, hogy nem kell mérésenként a prizmához állítani a műszert, így a mindenkori prizmakövetés által időt spórol!


A FOCUS 35 mérőállomás és a mérést prizmabottal végző személy közötti kapcsolat fenntartásához szükség van egy, a robotikus eszközbe épített, kommunikációs kapcsolatra. A FOCUS 35 2,4GHz-es, beépített rádió modemet használ, ahogyan a Spectra Precision Ranger™3 adatgyűjtő is. A 2,4GHz-es rádió kapcsolat zavarásmentes adatközlést biztosít.

Amint a kapcsolat létrejön, a prizmabot mellől is irányíthatóvá válik a FOCUS 35 összes funkciója, miközben Ön méréseit végzi a munkaterületen. Egyedül is nagy pontossággal végezhet kitűzést, alaprajz- és térképkészítést. Legyen bár a feladat felsőrendű geodéziai mérés,I. és II. kezelőI. és II. kezelő topográfiai adatgyűjtés vagy gyorsütemű építési alaprajzkészítés, a FOCUS 35 mérőállomásban mindig megbízhat, előnytelen környezeti feltételek mellett is!

A robot-mérőállomás a Spectra Precision Survey Pro™ terepi programmal ötvözve világszínvonalú szoftveres megoldásokat kínál minden földmérési helyzetre. Ezek egyik példája az egyedi robotikus, szoftveres technológia, amit a FOCUS 35 egy kedvező árú GPS vevő és a Survey Pro szoftver együttes alkalmazásakor hasznosít. A felhasználó hasznára fordíthatja e kombinációval a Spectra Precision GeoLock™ technológia minden tudását a célpont követésében.

FOCUS 35 robot-mérőállomás, Egyszerűen Még Hatékonyabb. Modern, letisztult és áramvonalas kivitele strapabíró belsőt rejt. Egyszerű kezelhetőség, elérhető áron. FOCUS 35 mérőállomás, minden földmérési igényre tervezve.