• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

TruPulse Lézeres Távolságmérők

TruPulse 200 / B lézeres távolságmérő

A TruPulse 200 modellel könnyedén mérhet távolságot és magasságot, a 7x-es nagyítású optikának köszönhetően. A célkereszt kijelzőjén megjelenő mérési adatokat soros kimeneten is kiolvashatja a műszerből.

TruPulse 360 / B lézeres távolságmérő

A TruPulse 360 modellel könnyedén mérhet távolságot, magasságot és azimutot a 7x-es nagyítású optikának köszönhetően. A célkereszt kijelzőjén megjelenő mérési adatokat soros kimeneten is kiolvashatja a műszerből.

Optikai Termékfelelősök

Érsek Ákos:

Mobil: +36/20/961-1818

E-mail: aersek@gpscom.huPap Krisztián:

Mobil: +36/20/237-1469

E-mail: kpap@gpscom.hu

Tovább

Nikon, Számíthat rá!

2016.07.04.

ÖsszehasonlítNIKON Minőség


Vannak dolgok a világban, amikre mindig számíthat. A Nap felkel, az ég kék, a földmérők dolgoznak, és a Nikon mérőállomásai is ott lesznek velük nap nap után. Megrendelői számítanak Önre és a földmérők mindig is számíthattak a Nikon a mérőállomásokra, amikor minőségi munkát akartak kiadni a kezükből.


Nivo™ C Sorozat Windows CE, érintőképernyős kezelőfelülettel és
hatékony Survey Pro, Layout Pro és Survey Basic (Útmodullal)
szoftverrel rendelkezik.

Nivo M+ Sorozat könnyen tanulható és kezelhető, beépített Nikon Nikon szoftvert használ, kapható 2”, 3” és 5” pontosságú modelben. A belső tárhelye 25000 pontra bővült és most már rendelkezik USB porttal a kényelmes, hordozható adattárolásért.

NPL-322+ and DTM-322+ Sorozat egy gazdaságos választás a Nikon minőségével és pontosságával. Kapható 2” és 5” modelben, a Bluetooth alapkiegészítő és a ponttárhely is 25000 pontra bővült.

Látogasson el a www.gpscom.hu vagy a www.nikonpositioning.com oldalra és válassza ki az Önnek megfelelő műszert. Az Ön munkája, az Ön döntése!

Egyeszerűen Nikon Minőség


©2016, Trimble Navigation Limited. Minden jog fenntartva. A Spectra Precision a Trimble Navigation Limited egyik üzletága, bejegyezve az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Irodában és más országokban is. Minden egyéb védjegy a forgalmazó tulajdonát képezi.

Kapcsolódó anyagok

A Nikon optikákkal készült mérőállomások,
eredeti japán gyártótól származnak,
így garantált a precíz mérnöki pontosság!

Tovább

A NIKON Nivo M+ Mérőállomás számos minőségi tulajdonsággal rendelkezik, amit a FOCUS 6 mérőállomás is méltán magénak mondhat. E jellemzők most hivatalos megerősítést kaptak! Tovább

Kapcsolódó termékek

NPL-322+ Strapabíró mechanikus mérőállomás

A gazdaságos és sokoldalú Nikon mérőállomások használata egyszerű és a méltán híres Nikon cég optikáival rendelkeznek. Az NPL-322+ sorozat modelljei a kapcsolatot Bluetooth segítségével bonyolítják, ami így vezeték nélkül köti össze a mérőállomást egy külső adatgyűjtővel; továbbá a műszerben 25 000…