• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

TÁJÉKOZTATÁS!

Ideiglenes Nyitvatartás!

Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink! és Kedves Érdeklődők!

A járványügyi helyzetre való tekintettel Cégünk az alábbi intézkedéseket vezette be:

Nyitvatartási időnk március 17-től hétköznap 10:00 - 15:00 óra időpontra módosul.

Személyes találkozóra kizárólag munkatársainkkal előzetesen egyeztetett időpontban van lehetőség.

Kérjük, hogy amennyiben nem szükséges, ne keressék fel személyesen irodánkat, kollégáink telefonon és e-mailben készségesen állnak rendelkezésükre!

A személyes kiszállítás a mai naptól szünetel, termékeinket futárszolgálattal juttatjuk el az Önök részére.

Fizetésnél előnyben részesítjük az átutalást, ezzel is csökkentve a készpénzes forgalom általi fertőzés lehetőségét!

Köszönjük megértésüket!

Üdvözlettel,

a GPSCOM Kft. Csapata

Tovább

URH Termékfelelős

Zahalka László:

Mobil: +36/20/946-8667

E-mail: lzahalka@gpscom.hu

Tovább

URH-val a polgárőr nap sikeréért

2018.08.06.

A GPSCOM Kft. URH ágazata,hagyomáyait követve, ezúttal a Vas Megyei Polgárőr Napra látogatott el. A rendezvény jó hangulata és családias légköre mellett igazán családtagnak érezhettük magunkat, hiszen egy nem várt fordulatnak köszönhetően, mi is résztvevőkké válhattunk a rendezvény lebonyolításában (idézet a Vas Megyei Polgárőr Szövetség Hivatalos honlapjáról - vasipolgarorok.hu/urh-val-a-polgaror-nap-sikereert/):

A Vas Megyei Polgárőr Nap kezdete nem volt zökkenőmentes. A rendezvény rögzítéséhez több kolléga is érkezett kamerával, fényképezőgéppel, de a mobilhálózat összeomlása miatt nem tudtak egyeztetni ki, hova menjen elkészíteni a leadandó anyagát. A problémáról értesült Zahalka László a GPSCOM Kft. munkatársa is, aki azonnal felajánlotta segítségét. Több rádiót adott a csapatnak, hogy tudjanak egymással kommunikálni, ki merre menjen fotózni.

A Vas Megyei Polgárőr Szövetség Kommunikációs Csoportja nevében köszönetünket fejezzük ki, hisz e gesztus nélkül nagyon nehéz lett volna mindig a megfelelő helyen lenniük a csoport tagjainak – mondta el Péntek Róbert a VMPSZ sajtóreferense.

A kölcsön adott eszközökről egy rövid videót készítettünk Zahalka Lászlóval.

Kapcsolódó termékek

A PKT-23-as engedély nélkül használható rádió tökéletesen illik a kézbe. Könnyen kezelhető az előlapon elhelyezett gomboknak köszönhetően. Kis mérete, formatervezett külseje nem csak hasznossá, de kellemessé is teszi a használatával töltött időt.

TK-2000E / 3000E

A Kenwood TK-2000 / 3000 hordozható URH adóvevő könnyű, kisméretű készülék, mely versenyképes áron kínál korszerű hírközlés technikai megoldást a felhasználók számára.