• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

URH-val a polgárőr nap sikeréért

2018.08.06.

A GPSCOM Kft. URH ágazata,hagyomáyait követve, ezúttal a Vas Megyei Polgárőr Napra látogatott el. A rendezvény jó hangulata és családias légköre mellett igazán családtagnak érezhettük magunkat, hiszen egy nem várt fordulatnak köszönhetően, mi is résztvevőkké válhattunk a rendezvény lebonyolításában (idézet a Vas Megyei Polgárőr Szövetség Hivatalos honlapjáról - vasipolgarorok.hu/urh-val-a-polgaror-nap-sikereert/):

A Vas Megyei Polgárőr Nap kezdete nem volt zökkenőmentes. A rendezvény rögzítéséhez több kolléga is érkezett kamerával, fényképezőgéppel, de a mobilhálózat összeomlása miatt nem tudtak egyeztetni ki, hova menjen elkészíteni a leadandó anyagát. A problémáról értesült Zahalka László a GPSCOM Kft. munkatársa is, aki azonnal felajánlotta segítségét. Több rádiót adott a csapatnak, hogy tudjanak egymással kommunikálni, ki merre menjen fotózni.

A Vas Megyei Polgárőr Szövetség Kommunikációs Csoportja nevében köszönetünket fejezzük ki, hisz e gesztus nélkül nagyon nehéz lett volna mindig a megfelelő helyen lenniük a csoport tagjainak – mondta el Péntek Róbert a VMPSZ sajtóreferense.

A kölcsön adott eszközökről egy rövid videót készítettünk Zahalka Lászlóval.

Kapcsolódó termékek

A PKT-23-as engedély nélkül használható rádió tökéletesen illik a kézbe. Könnyen kezelhető az előlapon elhelyezett gomboknak köszönhetően. Kis mérete, formatervezett külseje nem csak hasznossá, de kellemessé is teszi a használatával töltött időt.

TK-2000E / 3000E

A Kenwood TK-2000 / 3000 hordozható URH adóvevő könnyű, kisméretű készülék, mely versenyképes áron kínál korszerű hírközlés technikai megoldást a felhasználók számára.