• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Műholdas telefon üzletág

A mai gyorsan változó gazdasági környezetben felbecsülhetetlen fontosságú, hogy akkor is elérje a rendelkezésre álló információkat, számokat, e-mail-jeit, amikor nincs az irodájában vagy a megszokott irodai rendszert kiszolgáló hálózat üzemzavara miatt nem elérhető.

A döntéshozatali folyamat nem szünetel azalatt, amíg Ön utazik! A mobil műholdas távközlési szolgáltatások használatával módja nyílik arra, hogy a földi hálózatoktól teljesen függetlenítve is igazgathassa vállalkozását vagy szervezetét.

A természeti csapások - akár helyiek, akár nagy kiterjedésűek - gyakran használhatatlanná teszik a vezetékes és földfelszíni vezeték nélküli kommunikációs infrastruktúrát is. A mobil műholdas eszközökkel egy megszakítás-mentes; forrás áll az Ön rendelkezésére, amelynek segítségével a távoli helyszínekről továbbíthatja az életmentő információkat és valós idejű jelentéseket és híradásokat közvetíthet, valamint figyelemmel kísérheti a katasztrófamentő eseményeket.

És végül, ott vannak a vakációk. Micsoda komfortérzést nyújt, hogy bármikor csak akarja, akárhol legyen is, felhívhatja a családját vagy a barátait! Akár egy szafarin van, akár hegyi kerékpáros túrán, a tengerparton pihen, vagy épp egy sivatagon kel át, kapcsolatba léphet a világ másik felével, néhány billentyű lenyomásával.

Új infrastruktúrát nyújtunk a távoli felhasználóknak!

A GPSCOM Kft. mobil műholdas távközlési szolgáltatások és termékek széles választékát kínálja partnereinek.

Ügyfeleink számára cégünkön keresztül elérhetőek az INMARSAT, IRIDIUM és THURAYA rendszerű műholdas eszközök és előfizetések.

Célkitűzésünk, hogy az Ön igényeinek legjobban megfelelő műholdas távközlési megoldást kínáljuk. A jelenleg elérhető összes mobil műholdas eszköz gyártó termékeit forgalmazzuk, így szabadon kötöttségek nélkül választhat kínálatunkból.

Munkatársaink több mint egy évtizedes gyakorlata, széles nemzetközi kapcsolat rendszere a garancia a magas színvonalú szakmai munkára.

Műholdas oldalainkon részletesen ismertetjük az egyes szolgáltatók és gyártók termékeit.

Mobil műholdas távközlésben nem ismerünk lehetetlent!

Tegyen minket próbára!