• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Kapcsolat

Kapcsolat

Címünk:
GPSCOM KFT.
1135 Budapest, Frangepán u. 84./B

Telefon:
(+36-1) 336-30-40

Fax:
(+36-1) 336-30-49

Nyitvatartás
Hétfő-Pétnek: 9:00-17:00

Tovább

GNSS NET INFO

Cégismertető

Cégünk, a GPSCOM Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2008-ban alakult a Guards Távközlési Zrt. GPS és URH üzletágainak kiválásával, jogutódként.

Ahogyan nevünk is mutatja, cégünk fő tevékenységei a műholdas helymeghatározás (GPS/GNSS) eszközeinek nagy és kiskereskedelmi értékesítésére, valamint a vezeték nélküli hírközlés, ezen belül beszéd és adatátviteli URH eszközök nagy és kiskereskedelmi értékesítése, továbbá a műholdas kommunikációs eszközök, illetve az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások nyújtása.

A GPSCOM Kft. teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, munkatársi gárdája az általunk kínált szolgáltatások minden területén szakmailag felkészülten, fiatalos lendülettel áll az ügyfelek rendelkezésére. Jogelődünk 1994-ben kezdte működését, immáron több mint húsz év alatt végzett színvonalas, minőségi, hozzáértő munkánkat országszerte számos referencia dicséri; mind az üzleti, mind a magánszféra területén.

Az URH rádiózás területén vállaljuk rendszerek tervezését, kivitelezését és üzemeltetését. Termékeink: KENWOOD, HYTERA, MOTOROLA és ENTEL ipari URH rádiók, KENWOOD rádióamatőr berendezések. Szervizünkben szakszerűen javítjuk a legkülönfélébb URH készülékeket.

A műholdas helymeghatározás (GPS/GNSS) területén is a legteljesebb kínálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére. A Spectra Precision gyártmányú térinformatikai feladatokra alkalmas GPS-eken keresztül, a geodéziai precíziós GNSS eszközökig. Az utóbbi években megbízható, magas technikai színvonalú NIKON és SpectraPrecision mérőállomásokkal bővült kínálatunk.

A mobil műholdas távközlési szolgáltatások és termékek széles választékát kínáljuk partnereinknek, cégünkön keresztül elérhetők az INMARSAT, IRIDIUM és THURAYA rendszerű műholdas eszközök és előfizetések. Célkitűzésünk, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő műholdas távközlési megoldást kínáljuk.

A GPSCOM Kft. vezetése és munkatársai közös elkötelezettsége, hogy a céget nemzetközi minőségirányítási előírások szerint működtesse, amely a meglévő és a jövőbeni partnereink elvárásainak maximálisan megfelel.

Vállalatunk 2000-ben megszerzett ISO 9001-es minősítését egy független tanúsító szervezet a KONFORMITÁS Tanusító Kft. folyamatosan évente auditálja. Az új MSZ EN ISO 9001:2015-ös tanúsító oklevél megszerzésével folyamatosan a magas minőség képviseletére és közvetítésére törekszünk vevőink felé.