• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Új név: Spectra GEOSPATIAL

Spectra Precision >> Geospatial

A Spectra Precision cég nagy bejelentést tett a 2018. INTERGEO frankfurti kiállításán:
Mostantól Spectra GEOSPATIAL az új név:


Tovább

Spectra Precision technológia

Spectra Precision cégbemutatás

A Spectra Precision egy már régebb óta piacion levő márka, ami hírnevét az építőiparnak szállított minőségi termékeiről kapta. 2005-től a Spectra Precision cég belépett a földmérő eszközök piacára is, megtartva az építőiparban kialakított színvonalát és megfizethtőségét. A Spectra Precision márka ideális választás, hiszen alapja a kényelem és a megbízhatóság. Jelentős technikai támogatással rendelkezik, amit a felhasználók már elvárhatnak egy minőségi névtől a földmérés és építőipar terén.

Tovább

Z-Blade technológia bemutatása

Sokszor kihívás, vagy épp lehetetlen a GNSS eszközök használata városi környezetben, ahol a magas épületek mesterséges „kanyonokat” alkotnak, vagy olyan erdőkben, ahol sűrű a lombkorona. Mégis ezek azok a célpontok, ahol a felmérők munkájára egyre inkább szükség van, ezért szeretnék GNSS eszközeiket a többi, kevésbé korlátozott környezethez hasonlóan, ilyen körülmények mellett is hasznosítani.

Tovább

Korrekció bárhol a világon!

Vevőkészüléke a Trimble® CenterPoint™ RTX™ korrekció segítségével bárhol a világon GNSS-alapú, megismételhető, 4cm-es pontosságú helymeghatározásra lesz képes. A korrekciós szolgáltatás az egész világon igénybe vehető közvetlenül műholdról (ahol van rálátás), valamint IP (Internet Protocol) hozzáféréssel.

Tovább

A Spectra Precision új felhő alapú szolgáltatása

Egy új felhő alapú számítástechnikai szolgáltatást mutatott be alkalmazásai számára a Spectra Precision.
Tovább

Survey Pro terepi szoftver

A Spectra Precision® Survey Pro szoftver az Ön földmérési feladatai számára elérhetővé teszi a lehetőségek teljes tárházát.

Gyors, megbízható és egyszerűen kezelhető. A Survey Pro különböző funkcióit, Önhöz hasonló földmérők visszajelzései alapján fejlesztettünk.


Tovább