• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Optikai Termékfelelősök

Érsek Ákos:

Mobil: +36/20/961-1818

E-mail: aersek@gpscom.hu



Pap Krisztián:

Mobil: +36/20/237-1469

E-mail: kpap@gpscom.hu

Tovább

Nikon Automata Szintezők

Nikon Automata Szintezők

A Nikon automata szintezői számos ellenőrző szintezési és kiegyenlítési munkára alkalmasak, tökéletes eszköz az álatlános építkezési vagy bevágás és feltöltés kitűzéshez, terület szintezéshez és tereprendezéshez.

NIKON Teodolitok

Nikon NE-100 Teodolitok

Általános építkezések és felmérések támogatására tervezett Nikon NE-100 sorozat elektronikus, digitális teodolitjai a pontos mérést egyszerűen kezelhető felülettel párosítják. Mind a négy kivitel rendelkezik kézreálló billentyűzettel, ahol megtalálható az összes funkció gyors-gombja. Mindemellett egy nagy, háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző segíti a hatékony munkát a terepen.

NIKON Mérőállomások

Nikon XS mérőállomás

A könnyű, kicsi és egyszerűen beállítható Nikon XS mechanikus mérőállomás könnyű, gyors és hatékony mérési munkát biztosít. A beépített szoftvernek köszönhetően zökkenőmentesen végezheti munkáját a terepi felméréstől az irodai adatfeldolgozásig. A Nikon XS műszerrel már az első méréssel biztosítja a hibátlan munkát! Új tulajdonságainak köszönhetően nem kell folyton megszakítania és újra kezdenie terepi méréseit:

Nikon XF mérőállomás

A Nikon XF mechanikus mérőállomás megkönnyíti és felgyorsítja a terepi munkát. A 800m hatótávú Pirzma nélküli EDM, az autofókusszal ellátott távcső és a két színes érintőkijelző időt takarít meg. A Nikon X-Sorozat műszereivel mindig pontosan és hatékonyan dolgozhat, köszönhetően a terepen már bizonyított munkakezelésnek és számos új tulajdonságának

Nikon, Számíthat rá!

Nikon, valódi JAPÁN MINŐSÉG, amire mindig számíthat!

Bővebben a cikkben...

Nivo C Üzembiztos!

A Nikon Nivo C több pontosságban (1", 2", 3" és 5") elérhető. A Nivo C 500m-ig képes prizma nélkül mérni. A hosszabb terepi munkaidő biztosításához, két, üzemközben cserélhető akkumulátorral érkezik. A neves Nikon optikákkal szinte bármilyen terepi feltételek mellett elérheti munkájában a kívánt eredményt!

Nivo M+ Mindenkor megállja a helyét

Nivo M+ műszer kompakt, könnyű és mindennek ellenáll, így minden munkaterületen használható, legyen szó porról, koszról és különböző időjárási körülményekről. Gyors, nagytávolságú EDM mérések, mind prizmás, mind prizma nélküli mérésmóddal, akár egy munkamenetben, egy gomb nyomással.

NPL-322+ Strapabíró mechanikus mérőállomás

A gazdaságos és sokoldalú Nikon mérőállomások használata egyszerű és a méltán híres Nikon cég optikáival rendelkeznek. Az NPL-322+ sorozat modelljei a kapcsolatot Bluetooth segítségével bonyolítják, ami így vezeték nélkül köti össze a mérőállomást egy külső adatgyűjtővel; továbbá a műszerben 25 000 mért pont tárolására van lehetőségünk.