• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Optikai Termékfelelősök

Érsek Ákos:

Mobil: +36/20/961-1818

E-mail: aersek@gpscom.hu

Tovább

Nikon Automata Szintezők

Nikon Automata Szintezők

A Nikon automata szintezői számos ellenőrző szintezési és kiegyenlítési munkára alkalmasak, tökéletes eszköz az álatlános építkezési vagy bevágás és feltöltés kitűzéshez, terület szintezéshez és tereprendezéshez.

NIKON Teodolitok

Nikon NE-100 Teodolitok

Általános építkezések és felmérések támogatására tervezett Nikon NE-100 sorozat elektronikus, digitális teodolitjai a pontos mérést egyszerűen kezelhető felülettel párosítják. Mind a négy kivitel rendelkezik kézreálló billentyűzettel, ahol megtalálható az összes funkció gyors-gombja. Mindemellett egy nagy, háttérvilágítással rendelkező LCD kijelző segíti a hatékony munkát a terepen.

NIKON Tudás

Lumi Guide (Kitűzőfény)

Nikon LUMI-GUIDEHasználatával a figuráns a műszerrel egyvonalba tud állni a mérőállomás kezelőjének utasításai nélkül. Különösen hasznos ez a funkció a kitűzés során, hiszen a figuráns vonalba állása után már csak a távolság és magasság eltérést kell megmérni.

Tovább

NIKON Mérőállomások

Nikon XS mérőállomás

A könnyű, kicsi és egyszerűen beállítható Nikon XS mechanikus mérőállomás könnyű, gyors és hatékony mérési munkát biztosít. A beépített szoftvernek köszönhetően zökkenőmentesen végezheti munkáját a terepi felméréstől az irodai adatfeldolgozásig. A Nikon XS műszerrel már az első méréssel biztosítja a hibátlan munkát! Új tulajdonságainak köszönhetően nem kell folyton megszakítania és újra kezdenie terepi méréseit:

Nikon XF mérőállomás

A Nikon XF mechanikus mérőállomás megkönnyíti és felgyorsítja a terepi munkát. A 800m hatótávú Pirzma nélküli EDM, az autofókusszal ellátott távcső és a két színes érintőkijelző időt takarít meg. A Nikon X-Sorozat műszereivel mindig pontosan és hatékonyan dolgozhat, köszönhetően a terepen már bizonyított munkakezelésnek és számos új tulajdonságának

Nikon, Számíthat rá!

Nikon, valódi JAPÁN MINŐSÉG, amire mindig számíthat!

Bővebben a cikkben...

NPL-322+ Strapabíró mechanikus mérőállomás

A gazdaságos és sokoldalú Nikon mérőállomások használata egyszerű és a méltán híres Nikon cég optikáival rendelkeznek. Az NPL-322+ sorozat modelljei a kapcsolatot Bluetooth segítségével bonyolítják, ami így vezeték nélkül köti össze a mérőállomást egy külső adatgyűjtővel; továbbá a műszerben 25 000 mért pont tárolására van lehetőségünk.