• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

INMARSAT

INMARSAT rendszer ismertető

Az INMARSAT szolgáltatásaival a cégek és szervezetek egyre növekvő hang- és adatkommunikációs igényét kívánja kielégíteni, melyet azok munkatársai vezetékes összeköttetés nélkül, akár mozgás, utazás közben akarnak megvalósítani.

Tovább

IsatPhone műholdas telefonok

IsatPhone Pro2

Az IsatPhone Pro2 az Inmarsat új generációs globálisan használható kézi hordozható műholdas telefonja.

Inmarsat IsatHub

IsatHub

Vigye a világot magával! Képzeljen el egy olyan világot, ahol zökkenőmentesen beszélget, szöveges üzenetet küld, internetet és alkalmazásokat használ a mobil és a vezetékes hálózatoktól függetlenül. Nos, ez a világ itt van az IsatHub-al, a globális intelligens eszköz-összeköttetési szolgáltatásunkkal. Kapcsolatban maradhat barátaival és családjával bárhol is legyen a világon.

Inmarsat FleetPhone Marine

Beam Oceana 400

Az Oceana 400-as műholdas telefon az Inmarsat Fleetphone szolgáltatás új készüléke. Főleg kisebb kedvtelési célú hajók számára nyújt biztonságos telefonkapcsolatot bárhol is hajózzon a felhasználó.

Beam Oceana 800

Az Oceana 800-as műholdas telefon az Inmarsat Fleetphone szolgáltatás új készüléke. A készülék színes kijelzővel és integrált kézibeszélővel rendelkezik. Főleg kisebb kedvtelési célú hajók számára nyújt biztonságos telefonkapcsolatot bárhol is hajózzon a felhasználó.

BGAN készülékek

Hughes 9202M

Kis méretű BGAN műholdas terminál Wi-Fi-vel.

HNS 9211

Kompakt HDR képes készülék.


EXPLORER 710

Nagy teljesítményű BGAN csúcskészülék.

EXPLORER 510

Nagy sávszélesség kompakt méretben.

BGAN mobil készülékek

EXPLORER 323

A legkisebb mobil BGAN készülék.

EXPLORER 325

Mozgásban a széles sáv.


HNS 9450

Nagysebességű adatkapcsolat és WiFi az autóban.