• 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

TruPulse Lézeres Távolságmérők

TruPulse 200 / B lézeres távolságmérő

A TruPulse 200 modellel könnyedén mérhet távolságot és magasságot, a 7x-es nagyítású optikának köszönhetően. A célkereszt kijelzőjén megjelenő mérési adatokat soros kimeneten is kiolvashatja a műszerből.

TruPulse 360 / B lézeres távolságmérő

A TruPulse 360 modellel könnyedén mérhet távolságot, magasságot és azimutot a 7x-es nagyítású optikának köszönhetően. A célkereszt kijelzőjén megjelenő mérési adatokat soros kimeneten is kiolvashatja a műszerből.

Optikai Termékfelelősök

Érsek Ákos:

Mobil: +36/20/961-1818

E-mail: aersek@gpscom.hu

Tovább

Spectra Precision FOCUS Mérőállomások

Spectra Precision FOCUS 35

A Spectra Precision FOCUS 35 sorozat a motorikus mérőállomások új generációja, amely nagy sebességű és pontosságú mérést biztosít. A FOCUS 35 robot mérőállomással a felmérő figyelmét a készülékről a prizmabotra összpontosíthatja, javítva ezzel a munka minőségét.

FOCUS 2 Mérőállomás

A Spectra Precision® új FOCUS®2 mérőállomásai a pénztárca barát, mechanikus mérőállomások közé tartoznak. Egyszerű kezelhetőségük és a sokoldalú fedélzeti szoftver segít, hogy a feladatok széles körében példátlan teljesítményt érjenek el vele.

Digitális Szintező

FOCUS DL-15

A Spectra Precision termékei között köszönthetjük a FOCUS DL-15 digitális szintezőt, amellyel megbízható pontosságot, hatékonyságot és teljesítményt érhet el